dimarts, 20 de maig del 2014

A gift for a friend!

Benvolguts pares:

Amic invisible

Avui els vostres fills han rebut unes cartes per l'activitat que realitzarem al final de curs. Es tracta de l'Amic Invisible, una idea que he proposat jo i als nens els ha encantat! Normalment, aquest joc és lliure, ja que els nens han d'escollir què regalar als seus companys. En el nostre cas, però, els he donat unes quantes pautes a seguir, ja que els regals sempre han d'estar relacionats amb la llengua que estem estudiant.

Les cartes

Els nens han escollit les cartes a l'atzar, de manera que el nom que apareix en elles està escrit posteriorment. En cada una d'elles podeu observar les tres característiques essencials escrites en anglès. El primer que han de fer els nens a casa és traduir-les, perquè puguin entendre el que han de fer. Són lliures a CREAR el seu regal, sempre tenint en compte els tres punts a seguir relacionats amb la cultura angloamericana. Aquest, NO es pot comprar, ja que els nens han de fer ús de la seva imaginació creant alguna cosa amb material que puguin trobar per casa (cartolina, colors, plastilina, etc.).

Per a quan és?

Per fer una activitat similar, sempre s'ha d'avisar amb temps perquè els nens puguin trobar els seus propis recursos. El que és important saber és que, ells no sabran fins al final per a qui serà el regal que estan creant. Està organitzat d'aquesta manera per no córrer el perill que s'ho diguin entre ells i el joc perdi la seva gràcia. El repartiment de noms es realitzarà de la mateixa manera que les cartes- a l'atzar.
Està previst intercanviar els regals els dies 2 i 3 del mes de juny, és a dir, d'aquí dues setmanes.


Us dono aquesta informació perquè els pugueu ajudar en cas de dubte o dificultat. Podeu contactar amb mi al meu e-mail: ivananicolaevaboyanska@gmail.com .





Moltes gràcies,

Ivana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada